DADES PERSONALS

Mi foto
Associació veinal d'una urbanització situada a Corbera de Llobegat.

SITUACIO

SITUACIO
UBICACION DE CAN PALET

CONTACTE

El nostre local social estar situat:
Camí de la Fabrica 1-3
Urbanització de Can Palet.
08757-Corbera de Llobregat.

Correu...... Bústia 47. (Can Palet)
E-MAIL... associaciodeveinscanpalet@hotmail.es

CONTINGUTS

viernes, 13 de marzo de 2009

CONVOCATORIA DE ASAMBLEA 28-03-2009 EN CATALÀ


ASSOCIACIO DE VEINS


CAN PALET






Benvolguts veïns de Can Palet, com molts de vosaltres ja sabeu, des del dia 25 d'octubre del 2008, la nostra associació de veïns, té nova Junta Directiva, acordada pels socis de la mateixa en Assemblea.

Després d'aquesta Assemblea, la junta va quedar constituïda de la manera següent:

Pere Sanchez ... ... ... ... ... .. President

Fidel València ... ... ... ... ... Secretari

Ana Maria Torrents ... ... ... Tresorera

A més d'una sèrie de vocals.


És un plaer per a nosaltres presentar-nos, a tots els veïns de Can Palet, encara que la majoria ens coneixem, per explicar que des de el 25 d'octubre no hem parat de treballar, per intentar en la mesura de les nostres possibilitats començar a fer d'aquesta associació un lloc on exposar, discutir, reivindicar i si cal denunciar els problemes que ens afecten a tots els veïns de la nostra urbanització, a més d'intentar fer del nostre local social un lloc de trobada de tots els veïns per passar estones amenes i divertides.

Des de la Junta ens hem plantejat fer les coses a poc a poc però amb pas ferm, i per això, us convoquem el proper dia 28 de març a les 18:00, a una junta extraordinària on us exposarem tot el que hem fet i el que volem fer amb la vostra ajuda i suport:

Per començar us direm que hem inscrit al Regitro de la Direcció General de Dret d'Entitats Jurídiques de Barcelona la nova Junta directiva. Cosa que no es feia des de l'any 1996, data en què es va constituir la nostra associació, i encara constaven els fundadors com Junta directiva:
Concepción Ibáñez Añón
Aurelia Arias Valdevila
Rosario Vila Boada
Maria Jesús Garasa Aigües

Després de rebre una resolució favorable a la inscripció de la nova Junta directiva, ens hem inscrit a l'Ajuntament de Corbera, en el registre d'associacions municipal.

S'ha obert un compte corrent a nom de l'Associació de veins de Can Palet, per guardar els diners de l'associació.

Hem reclamat el NIF de l'associació a la tresoreria de Sant Feliu de Llobregat.
Hem demanat l'excepció de pagament d'impostos per ser una associació sense ànim de lucre, i per això hem de modificar els estatuts de la nostra associació. .

Mitjançant els mecanismes de què disposem, hem denunciat a l'ajuntament, diverses de les deficiències que al nostre entendre té encara la nostra urbanització, i dels problemes ocasionats per les inclemències meteorològiques del passat 24 de gener.

-Neteja de la nostra carrers
-Recollides d'Escombraries
-Tala d'arbres en diversos punts que poden ocasionar important desperfectes.
-Creació de zones verdes i neteja de les mateixes, cas de les escales del Carrer Cim i zona verda del camí de la Fàbrica (al costat local de l'associació).
-Etc ....

Hem començat a constuir una pàgina web, de la nostra urbanització, pretén ser la nostra carta de presentació a l'exterior, seria un plaer comptar amb idees i ajuda per portar a bon terme aquest projecte.


http: / / associaciodeveinscanpalet.blogspot.com


Però a més de tot això, des de l'associació de Can Palet volem contribuir a fomentar en la mesura del possible l'oci, l'esport i la cultura entre tots.

Per això hem preparat un programa de festes, tallers, cinema, joc, classes de gimnàstica, etc, que funcionarà mitjançant grups de treball, el que ens farà a tots més partícips de les activitats de l'associació.


Ordre del dia per l'Assemblea del dia 28.03.2009 -


Exposició per part de la Junta del que ja s’ ha fet , per posar al dia l'associació.

Modificació dels Estatuts, Els Estatuts s'han de modificar, degut a que hi ha diversos punts que amb el pas del temps han quedat obsolets, i algun en qüestió que l'associació incompleix, el que podria suposar algun tipus de sanció administrativa i altres que si no es modifiquen faci que es tingui obligació de pagar impostos. Per això, i per complir la llei els estatuts nous que es presentaran a la seva aprovació a l'Assemblea del dia 28.03.2009 estan des del dia 7.03.2009, exposats en el nostre local social, perquè qualsevol soci que vulgui, els tingui a la seva disposició, a més també estan penjats a la nostra pàgina web:

http: / / associaciodeveinscanpalet.blogspot.com

Exposició del que queda per fer, per posar al dia l'associació. -
Deficiències denunciades a l'Ajuntament. -
Presentació comptes 2008. -
Presentació programació de festes, tallers, cinema, etc ... per a l'any 2009. -
Precs i preguntes.


Junta Directiva.
07 de Març del 2009

No hay comentarios: